Despre noi

Gemenii Pizza - Specialisti in Gustul Bun

Nu oferim doar pizza, oferim momente speciale. Gemenii Pizza a luat nastere din credinta ca pizza trebuie sa fie o placere pentru intreaga familie, o specialitate care sa ne recomande si sa va faca fericiti.

Suntem un restaurant de familie care ofera tot ce este mai bun in preparate de casa, pizza la cuptor si delicii italiene. Combinam farmecul lumii vechi cu capodoperele culinare moderne pentru o experienta culinara cu adevarat unica.

Suntem deschisi 7 zile pe saptamana, servind pizza delicioase, prin serviciile noastre de preluare si livrare.

Va puteti delecta cu aburi de pizza fierbinte si specialitati italiene in confortul propriei case. Sunati-ne dupa o zi grea la serviciu, iar noi vom aduce mancarea calda direct la usa dvs. Sau puteti comanda telefonic de la serviciu si sa ridicati comanda dvs. in drum spre casa.

Personalul nostru dedicat ofera servicii prietenoase si atente. Totul se face zilnic si este proaspat, de la aluatul de pizza pana la sosuri, folosind doar ingrediente de cea mai buna calitate.

Sediul Nostru

Strada Fetesti, Nr. 11A, Sector 3, Bucuresti. Pizzeria Gemenii livreaza exclusiv la domiciliul clientilor.

Contact Telefonic

0766 633 686 Program livrari: L– V: 10:00 – 23:30 & Weekend: 11:00-23:30.

Calitate de top

Pizzeria Gemenii foloseste doar ingrediente proaspete, iar retetele noastre de pizza sunt clasic italienesti, astfel incat sa te bucuri de cea mai buna experienta culinara.

Livrare rapida

Tu comanzi si noi ne grabim sa iti livram comanda in cel mai scurt timp, la adresa indicata. Livram la domiciliu doar in sectorul 3 din Bucuresti (Dristor, Titan, Pallady, 1 Decembrie, Ozana, Trapezului, Salajan).

Retete originale

In meniul Pizzeriei Gemenii vei regasi si specialitati realizate de bucatarii nostri, bazate pe anii de experienta pe care acestia ii au in spate. Dorim sa te incantam! Comanda chiar acum la 0766 633 686